Saturday, October 31, 2009

Borderlands! - Fuckyeah!

És igen, végre egy eszméletlen jó játék PC-re is! Amikor megláttam a videókat róla és hogy Razor1911 bácsi alkotott kicsit a PCs verzióval egyből tudtam, hogy le kell szedni, meg mellesleg Crayon hívta fel a figyelmemet rá, mivel 2 héttel előtte már tolta a játékot XBOX360-on. És tessék 2 kis ízelítő videó belőle:

Azt kell hogy mondjam, a 2 videó nem hazudik, tényleg ilyen a játék! Eszevezett Action Shooter keresztezve kis Szerepjátékkal. Maximum szint itt is az 50, viszont a story szálat már pár szinttel 30fölött lehet teljesíteni. A kasztok nagyon jól vanak kitalálva, a skillrendszer is nagyon jó, a story is táp, lehet co-opolni neten egy ingyenes gamespy accounttal, szal minden adott egy kis szórakozáshoz a haverokkal, ezeken kívül már csak egy minimális FPS játéktudással lehet aprítani. (igen, még virtual network sem kell hozzá.) Egy serveren összesen 4en lehet játszani, 4 kaszt van, és 89 fajta fegyvermodell, és van jópár fajta ellenfél.  Co-opban persze sokkal nehezebb végigtolni, viszont sokkal jobb pajzsokat és fegyvereket szerezni, és mivel rpg, a fegyverek tápsága a megszokott színekkel van jelölve. Hogy a grafikáról is kicsit beszéljek, az egy kicsit képregényes lett, viszont ez adja meg az egész játék hangulatát. Amúgy Unreal Engine 3ra írt Gerbox játék, szal minőégi. A Zenéről meg annyit hogy a 2-3 renden szám amit hallhatunk a trailerekbe, illetve az intronál és a creditsnál az nagyon hangulatos, nagyonjó, viszont az in game BGM is egész jó, legalábbis én nem tudtam megunni. A karakterek és az FX-ek hangja is jó lett, főleg az h pár critical lövés vagy hentelés után kommentelik a helyzetet a karakterek és elerszetenek pár Fuckyeah és Awesome beszólást. Persze mindegyik mást mond, ami épp ahhoz a karakterhez illik.

Aki kedvet kapott tolni kicsit a gamet, annak sok sikert, akit nem győztem meg annak csak annyit tanácsolok hogy nézze meg, úgy sem mondja utána rá hogy szar, mivel ahogy leül vele az ember játszani, egyszerüen nem lehet rámondani, hogy szar!

Játékon belüle s7inG_R ként van 1 felhasználom, aki akar megkereshet

No comments:

Post a Comment